Du er her:

Sognepræster

Ny præst i Ølgod og Strellev

Vi har fået en ny præst i vores pastorat pr. 1. juni 2019. Hun præsenterer sig selv her:

Kære menighed i Ølgod og Strellev

Hvor blev jeg glad, da jeg modtog den officielle udnævnelse fra kirkeministeriet: jeg er jeres nye præst, og jeg ser frem til med stor glæde og forventning at blive en del af fællesskabet i Ølgod og Strellev.

Jeg bor i Brande sammen med min mand, der er præst dér. Vi har tre voksne børn, der bor i hhv. København og Ikast. Jeg er født og opvokset i Bølling nær Skjern. Jeg rejste derfra og til København, hvor jeg tog min uddannelse. Først en bachelor i teologi og derefter læreruddannelsen. Herefter flyttede vi til Vendsyssel, hvor jeg var lærer og min mand var præst. Siden 2005 har vi boet i Brande. Jeg har været lærer en del år og har været glad for det. Men jeg tog det helt rigtige skridt og færdiggjorde min teologiske uddannelse i Aarhus her i 2018. I januar måned blev jeg ordineret i Viborg Domkirke og har i tre måneder været vikar-præst i Brande.

Nu glæder jeg mig så meget til at blive jeres præst og til at møde jer i både kirkens og sognets fællesskab i øvrigt. Med venlig hilsen Marianne Holst-Larsen

Kirkebogsførende sognepræst
Else Juul
Rønnevænget 25 i Ølgod
Mail: ej@km.dk
Tlf. 2058 3832

Sognepræst Marianne Holst-Larsen

Mail: mahol@km.dk

Tlf. 9243 7310.

Administrationschef/kirkegårdsleder

Jeppe Hedegaard Christensen

Kirkegårdskontoret er åbent hverdage mellem 11 og 12. Medarbejderne træffes inden for normal arbejdstid på kirkegården.

Kirkekontor

Kirkegade 1, 6870 Ølgod, tlf. 23994800
Mail: brt@km.dk eller ej@km.dk
Kontoret har åbent torsdag 9-13.

På kirkekontoret træffer man kordegn Birte Resdal Thomsen. Henvendelser uden for kontortiden kan rettes til de to præster.

Per Hulmose
Monica Liljestjerne Olesen
Dorte Karlsmose
Jytte Hintz