Du er her:

Tlf. 2058 3832

Administrationschef/kirkegårdsleder

Jeppe Hedegaard Christensen

Kirkegårdskontoret er åbent hverdage mellem 11 og 12. Medarbejderne træffes inden for normal arbejdstid på kirkegården.

Kirkekontor

Kirkegade 1, 6870 Ølgod, tlf. 23994800
Mail: brt@km.dk eller ej@km.dk
Kontoret har åbent torsdag 9-13.

På kirkekontoret træffer man kordegn Birte Resdal Thomsen. Henvendelser uden for kontortiden kan rettes til de to præster.

Sognepræst.

Stillingen er vakant.

Fra 1. december 2018 varetages embedet af Katrine Gaub, indtil der er ansat en præst.

Katrine skriver om sig selv:

Den 1. december 2018 tiltræder jeg præsteembedet ved Ølgod, Bejsnap og Strellev kirker som vikar, indtil der er blevet ansat en ny, fast præst i sognene.

Jeg er opvokset i det midtjyske og blev i 2011 færdiguddannet som teolog fra Københavns Universitet. Siden min ordination som præst har jeg virket, først på halv tid, senere på fuld tid i både landsogne og bysogne i Haderslev og Ribe stifter. Jeg har altid været meget glad for virket som præst. For et par år siden besluttede min familie og jeg, at vi gerne ville bo i vores eget hus, som ligger tæt på Ribe, og derfor har jeg valgt at blive vikar for en periode for at gøre dette muligt. Jeg er gift med Troels, som er musiker og sangskriver, og vi har to børn på 12 og 15 år.

Jeg ser frem til at møde alle jer, som bor og har tilknytning til Strellev og Ølgod, og her tage del i (kirke-)livet i sognene. Selv om jeg ikke bor inden for sognegrænserne, kan man altid komme i kontakt med mig pr. telefon (92437310) og e-mail (kg@km.dk).

Mange hilsner

Katrine Gaub, vikarierende sognepræst i Ølgod og Strellev sogne fra december 2018.

Per Hulmose
Monica Liljestjerne Olesen
Dorte Karlsmose
Jytte Hintz