Ølgod Kirkekor

Ølgod Kirkekor.

Ølgod Kirkekor. Koret består af 25 sangere, som synger torsdage kl. 19.00-21.00 i kirkehuset under ledelse af vores organist, Jytte Hintz. Repertoiret er enstemmige og flerstemmige sange og viser fra bl.a. højskolesangbogen og ikke mindst salmer fra såvel salmebogen som det nye tillæg: ”100 salmer”. Ikke alle i koret kan læse noder, og derfor sendes de nye noder som lydfiler til sangerne. Således har sangerne mulighed for at øve derhjemme, og korprøverne glider lettere og mere gemytligt. Én gang om måneden medvirker en del af koret ved gudstjenesten i Ølgod kirke. Desuden synger vi på plejehjem, i andre kirker og samarbejder med andre kor omkring koncerter. I maj måned får vi besøg af en konservatorieuddannet sanger, som vil undervise koret i stemmetræning. Det er gratis at være med i Ølgod Kirkekor. Sangerne betaler 100 kr. til gavekassen en gang imellem, og sangerne skiftes til at tage kage med. Nye sangere er meget velkomne og bedes kontakte korleder Jytte Hintz på telefon nr. 29397516 eller på mail: jyttehintz@live.dk Der er ingen optagelsesprøve, men blot en test af stemmen for at sangeren placeres i den rigtige stemmegruppe fra starten. Vel mødt!

Aktivitetsoversigt jan-juni 2018