Minikonfirmander på løb

Minikonfirmanderne har været på et "løb", som handlede om kristne symboler.

De tændte lys, mens de tænkte på nogen, de kendte.

De modigste stak hånden ind i en følekasse og mærkede et kristent symbol - nemlig en fisk!

Børnene hørte om duen, der er et symbol på Helligånden, og om brødet og vinen, som er symbol på nadveren - og på Jesu krop og blod.

De foldede stjerner ud af bonsai-tråd, og fandt kors og andre symboler i kirken og på kirkegården.

Endnu en hyggelig dag med vores store minikonfirmandflok!

Minikonfirmander

Alle børn i 3. klasse på Ølgod skole bliver tilbudt at være minikonfirmander.

Hvad betyder minikonfirmand?

Når man er minikonfirmand, kommer man ned i kirkehuset ved Ølgod kirke 8 gange, tirsdag eftermiddag efter skole. Når børnene kommer, får vi først lidt at spise og drikke.

Hver gang børnene er her, vil de komme til at høre om Gud og Jesus, og så laver vi forskellige sjove ting. Vi skal se kirken og kirkegården, vi vil lege, tegne og male, fortælle, gå på skattejagt, spille skuespil og meget andet godt. Hver gang synger vi en salme og beder fadervor.

Man behøver ikke være døbt for at være med. Man kan godt blive konfirmeret, selv om man ikke har været minikonfirmand. Hvis man er i tvivl, om det er noget, er man velkommen til at komme de første par gange, så man kan se, hvad det går ud på. Det er gratis at være med.

Første gang vi mødes er tirsdag den 29. august kl. 14.00-15.30. Børnene følges med en voksen fra Lærkely. De børn, der skal tilbage i SFO’en, bliver fulgt tilbage af en medarbejder fra skolen.

Der er minikonfirmandundervisning hver tirsdag fra 14.00 til 15.30 indtil tirsdag den 24. oktober (undtagen selvfølgelig i efterårsferien J).

Vigtig dato! Vi slutter forløbet af med en spaghettigudstjeneste. Vi begynder i kirken med en familievenlig gudstjeneste, , som minikonfirmanderne er med til at lave, og spiser aftensmad sammen bagefter. Det er torsdag den 26. oktober kl. 17.30. Forældre, søskende, bedsteforældre og andre fans er meget velkomne til at komme.

Hver uge sender vi en mail til forældrene, hvor vi fortæller om, hvad vi har lavet til minikonfirmandundervisning.

M.v.h. Jens Thue og Else - præster i Ølgod