Gospelkoncert i Ølgod kirke

Den 21. februar 2019 åbnede vi igen dørene for et brag af en gospelkoncert i Ølgod kirke. Igen i år skete det i et samarbejde mellem flere præster og skoler i området. Vi havde i år konfirmander med fra Ølgod skole, Lindbjerg kristne friskole, Skovlund friskole og Ansager skole

Ordet gospel er det engelske ord for evangelium. Gospeltraditionen stammer fra USA's ”sorte” kirker, hvor man har brugt de gode historier fra bibelen i rytmiske sange, som er svære at stå stille til.

Omkring 90 konfirmander øvede hele eftermiddagen sammen med den dygtige gospelinstruktør Rune Herholdt, som lærte dem at give den hele armen.

Om aftenen gik det løs i Ølgod kirke. Konfirmanderne viste, hvad de kunne, sammen med Rune Herholdts gode band. Også kirkegængerne blev involveret og engageret både i sang, dans og humørfyldte indslag. Det var en festlig og god aften!