Cykelgudstjeneste

For tredje år i streg samarbejder menighedsrådene i Strellev og Ølgod om en cykelgudstjeneste, som er fordelt på alle tre kirker i pastoratet. Det har været en god oplevelse de sidste par år, så vi glæder os til at gentage det i år. Søndag den 1. september håber vi på godt cykelvejr og højt humør hos deltagerne.

Vi begynder i Bejsnap kl. 9, hvor der ud over den første del af en gudstjeneste er kaffe og rundstykker. Klokken 10.30 er vi nået til Ølgod, hvor der er forfriskninger og en prædiken. 11.30 er vi fremme i Strellev, hvor vi slutter gudstjenesten af, inden en velfortjent frokost kan nydes i forsamlingshuset.

Der er ikke tilmelding til arrangementet, heller ikke til maden, og det er gratis at deltage. Der er mulighed for at benytte elcykel, en almindelig cykel med ”rugbrødsmotor” eller evt. en bil. Fyld gerne bilen op med kirkegængere!

Menighedsrådene