Du er her:

Foto: Hartmann Schmidt Fotografi

Ølgod Kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om babysalmesang, minikonfirmander,  kirkekaffe, stillegudstjenester, koncerter og meget mere.

Hold øje med vores facebook-side

Vi glæder os til at se dig i kirken!

Tirsdag den 15. september kl. 19 er der valgforsamling for Ølgod og Bejsnap kirker i Kulturhuset.

Det er denne aften, man har mulighed for indflydelse på, hvem der skal sidde i menighedsrådet.

På valgforsamlingen kan interesserede stille op til menighedsrådsvalget, der foregår skriftligt og hemmeligt på selve aftenen.

Tirsdag den 15. September er der valg til menighedsrådet i Strellev.

Det sker ved en valgforsamling, hvor der opstilles en liste.

Mødet foregår i Forsamlingshuset, og der indledes kl. 19 med fællesspisning med menighedsrådet som vært.

Kom og gør din indflydelse gældende,  ingen bliver opstillet uden eget tilsagn.

Tirsdag den 15. September er der valg til menighedsrådet i Strellev.

Det sker ved en valgforsamling, hvor der opstilles en liste.

Kom og gør din indflydelse gældende,  ingen bliver opstillet uden eget tilsagn.