Ølgod Kirkekor

Ny sæson starter torsdag d. 12. januar. Koret synger torsdage kl. 19.00-21.00 i kirkehuset under ledelse af vores organist, Jytte Hintz. Lejlighedsvis akkompagnerer Kirsten Jørgensen på klaver, mens Jytte dirigerer eller spiller tværfløjte.

Koret består af 24 sangere, deriblandt 3 tenorer og 3 basser. Repertoiret er enstemmige og flerstemmige sange og salmer fra salmebogen, det nye tillæg (100 salmer) og højskolesangbogen. Alle stemmer sendes til sangerne som lydfiler, idet ikke alle i koret kan læse noder. Således har sangerne mulighed for at øve derhjemme.

Én gang om måneden medvirker koret - eller en del af koret - ved gudstjenesten i Ølgod kirke. Desuden synger vi på plejehjem, andre kirker og samarbejder med andre kor.

Det er gratis at være med i Ølgod Kirkekor. Sangerne betaler 100 kr. til gavekassen en gang imellem, og sangerne skiftes til at tage kage med.

Nye sangere -  især herrer -  er meget velkomne og bedes kontakte korleder Jytte Hintz. Østre Tovrupvej 4 6705, Esbjerg Ø. Tlf. 2939 7516 eller  jyttehintz@live.dk