Minikonfirmander

Vi glæder os til august - for der skal vi igen have minikonfirmander!

Det var rigtigt sjovt sidste år, og vi håber, at der kommer mindst lige så mange nysgerrrige børn som sidst.

Tilbuddet bliver givet til alle elever i 3. klasse. Man behøver ikke at være døbt, og man er også meget velkommen, hvis man ikke er kristen. Man kan godt blive konfirmeret uden at have været minikonfirmand.

Vi mødes en eftermiddag efter skole (ca. 14.15), hvor vi får lidt at spise og drikke. Dem der går i SFO, bliver fulgt over til kirkehuset af de voksne i Lærkely. Hver gang I kommer, vi I komme til at høre om Gud og Jesus, men på mange forskellige måder. Vi kommer til at lege tegne og male, fortælle, gå på skattejagt, spille skuespil og meget andet sjovt. Hver gang synger vi en salme og beder fadervor. Vi er færdige kl. 15.30. Der er mulighed for at komme tilbage til Lærkely kl. 15.30.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, er du velkommen til at komme de første par gange, så du kan se, hvad det går ud på.

Der er minikonfirmandundervisning én gang om ugen i 10-12 uger. Der bliver udleveret en plan over forløbet, når vi begynder.

Hver uge skriver vi en mail til forældrene om, hvad vi har lavet til minikonfirmandundervisningen, så man kan følge lidt med i, hvad vi laver.

Vi slutter forløbet af med en såkaldt "spaghettigudstjeneste", som er en familie- og aftengudstjeneste med spisning bagefter.

Vi glæder os til at møde jer!

Med venlig hilsen

Jens Thue og Else