Guldkonfirmander til gudstjeneste i Strellev kirke

Til gudstjenesten den 21. maj i Strellev kirke havde vi besøg af 25 guldkonfirmander, som mødtes for at fejre, at det den 9. april var 50 år siden, de blev konfirmeret. 7 af dem blev konfirmeret i Strellev, resten, som kom fra Grønfeldt, Vestkær, Lindbjerg og Forsomho, blev konfirmeret i Ølgod kirke. Som det ses på billederne, har de næsten ikke forandret sig. Under gudstjenesten blev alles navne læst op, og vi sang evergreens fra konfirmandstuen anno 1967 plus et par nyere.

Efter gudstjenesten fortsatte guldkonfirmationsfesten på hotellet, hvor der sikkert var et par minder eller to, der skulle genopfriskes.

Navne på guldkonfirmanderne:

Bagerste række fra venstre: Bent Lindbjerg Jensen, Kristian Møller Jensen, Knud Drøgemüller, Arne Harkes, Verner Frandsen, præst Else Juul, John Bergkvist og Niels Egknud.

Midterste række fra venstre: Sigrid Thomsen, Bernhard Olesen, Anders Hansen, Svend Erik Gammelgård Jensen, Jens Møller Madsen, Jens Riis, Christian Jakobsen, Hans Peter Horsbøl Rasmussen, Viggo Nielsen og Inger Sørensen.

Forreste række fra venstre: Grete Nielsen, Gerda Lange, Jytte Drøgemøller Madsen, Yrsa Yvonne Riedel, Ruth Damm, Marie Bjerre, Jette Hoffmann Christensen, Betty Nygaard Holm.