Cykelgudstjeneste

Foto: Henrik Cramon

Her er chancen for både at gøre noget godt både for sind og krop - på en og samme formiddag!

Vi gentager sidste års gode oplevelse med en cykelgudstjeneste, hvor der er god mulighed for at få set alle tre kirker i vores pastorat, samtidig med at man får motion og en god snak med de andre deltagere.

Vi begynder i Bejsnap kl. 9, hvor der ud over den første del af en gudstjeneste er kaffe og rundstykker. Klokken 10.30 er vi nået til Ølgod, hvor der er forfriskninger og en prædiken. 11.30 er vi fremme i Strellev, hvor vi slutter gudstjenesten af, inden en velfortjent frokost kan nydes i forsamlingshuset.

Der er ikke tilmelding til arrangementet, heller ikke til maden, og det er gratis at deltage. Der er mulighed for at benytte elcykel, en almindelig cykel med ”rugbrødsmotor” eller evt. en bil. Fyld gerne bilen op med kirkegængere!

Menighedsrådene